Zekerheid

100% veilig

Voordelig

Skip de rij

Extra ruimte

Service

Van deur tot deur

6 x Voordelen van een bagageservice

Reis zonder zorgen.

Wel eens gehoord van een bagage service? Kort gezegd betekent het dat de incheckbalie naar jouw voordeur gebracht wordt. Je bagage wordt dus bij jou thuis opgehaald en vervolgens afgeleverd op je vakantiebestemming. Hieronder hebben we een paar voordelen voor je op een rijtje gezet.

1. Lachend de rij voorbij

Laten we eerlijk zijn. Dit is as we speak toch wel het grootste voordeel van een bagage service. Jij loopt namelijk lachend die rij op Schiphol voorbij. Geen zorgen of je je vlucht wel gaat halen, geen vier uur van te voren op het vliegveld moeten zijn. Bagagevrij in hand en hoofd dus. Jouw koffer is al op bestemming voordat je er zelf aankomt. Wij regelen jouw bagage, jij de rest. 

2. Geen bagageruim hoeven boeken

Doordat je geen ruimbagage of “odd-size bagage” bij hoeft te boeken, bespaar je automatisch kosten op je vliegticket. De kosten die voor er voor een bagage service tegenover staan, staan in verhouding. Een win-win dus, want dit betekent geen zorgen over je bagage en qua kosten staat het ongeveer gelijk aan elkaar. 

3. Betrouwbaar en veilig

We begrijpen als geen ander dat het gaat om jouw bezittingen. En dus dat je met een groot vraagteken zit als het gaat om een bagageservice. Is het wel betrouwbaar? Deze vraag krijgen we vaak. Logisch ook. Je wil je spullen met een gerust hart uit handen geven. Deze zekerheid geven we jou daarvoor terug. Wij zorgen dat jouw spullen met de grootste zorg verstuurd worden. Er komt een grote beschermdoos om je koffer en je krijgt tijdens het verzendproces regelmatig updates over de status. 

4. Een ontspannen laatste vakantiedag

En dan hebben we het alleen nog maar over de tijd die je bespaart voorafgaand aan je reis. Ook op bestemming is het heerlijk, want je koffers worden verstuurd op de dag van je vertrek. Wat dat betekent? Geen gedoe met het stallen van koffers in de lobby en nog een keer terug naar het hotel moeten om ze op te halen. Ook je vertrek is dus heerlijk ontspannen en zonder zorgen. 

5. Stressvrij op vakantie

Je koffer wordt een paar dagen voor vertrek al opgehaald, dus heb je al nagedacht over wat je meeneemt. Alles is ingepakt en verstuurd en je hebt ruimte in je hoofd om na te denken over andere dingen. Leuke dingen, als de dingen die je allemaal gaat doen op bestemming. Of lekker op je gemak series downloaden voor aan boord van je vlucht. Bovendien ga je met een heel relaxt gevoel naar Schiphol en heb je dus een heerlijk stressvrij begin van je vakantie. Fijn idee, toch?  

6. Geen gesjouw met koffers

Niet alleen hoef je niet zelf je koffers naar het vliegveld te sjouwen, je koffers zijn al verstuurd en afgeleverd in het hotel. Sterker nog: ze zijn er vaak eerder dan jijzelf. Je hoeft je dus niet druk te maken over hoe je die zware koffers al die trappen omhoog gaat krijgen in dat pittoreske hotel dat er zo schattig uitzag op de foto’s. 

Bereken jouw tarief

Bagage