Hoe werkt het?

Bagage vrij reizen, van voordeur tot accommodatie. En weer terug.

Plan je reis

Plan je reis en boek je accommodatie. Ga je met het vliegtuig? Dan hoef je geen extra bagageruimte te boeken. Reis je met de auto? Dan scheelt het je een hoop gedoe met een overvolle kofferbak en de aanschaf van een dakkoffer.

Of je nu alleen of met je zin gezin reist, wij staan voor je klaar. Je kunt tot 36 uur van te voren gratis en zonder reden annuleren.

Boek je ophaalmoment

Nadat je je reis hebt geregeld, boek je op onze website je bagagevervoer. Aan ons geef je de bestemming, hoeveelheid en afmeting van je koffers, wintersportuitrusting of golfset door. Ook laat je ons weten wanneer we de bagage bij jou thuis mogen ophalen.

Je ontvangt een bevestiging van je bestelling per mail.

skispullen

Zet je bagage voor ons klaar

Een paar dagen voor vertrek hoor je van ons wanneer we je bagage komen ophalen. Je bepaalt vooraf zelf welk dagdeel het beste uitkomt.

Op de dag dat we de bagage komen ophalen wordt je 30 minuten voor aankomst gebeld door onze koerier.

De koerier verpakt je bagage in een doos en je krijgt een afgifte- en eigendomsbewijs. Je boeking beheer je via onze online omgeving.

Haal je bagage op bij aankomst

Wanneer je aankomt op je bestemming, haal je je koffers op. Als je incheckt bij je hotel of accommodatie staat je bagage al te wachten.

Wij hebben het hotel of de accommodatie ingelicht. Dus ook als jij nog niet ter plekke bent, hoef je je geen zorgen te maken over je bagage.

Voor vertrek halen we je bagage op

Ook als je weer naar huis gaat, halen we je bagage op. Zet de bagage op de dag van vetrek klaar bij de receptie van je verblijf. Deze verpak je in dezelfde doos als de heenreis. Bewaar deze dus goed.

Ook nu komt er een koerier die je bagage ophaalt. Vanaf dat moment kun je je bagage weer volgen in onze online omgeving.

Ontvang je bagage na thuiskomst

Jij bepaalt de datum waarop we je wintersportuitrusting, golfspullen of koffers weer terugbrengen. Dit doen we uiteraard op een moment dat het jou het beste uitkomt.

Veel gestelde vragen

U kunt bij uw boeking kiezen uit drie verschillende maten:
Koffer:

 • Klein 44 x 67 x 26 (L x B x H)
 • Standaard 51 x 77 x 32 (L x B x H)
 • Groot 58 x 84 x 36 (L x B x H)

 Max afmeting golftas:

 • 114 x 40 x 39 (L x B x H)
 • Max afmeting driver (diagonaal in doos) 126cm
 • Klein maximaal 22 kg
 • Standaard maximaal 30 kg
 • Groot maximaal 30 kg

U kunt uw boeking wijzigen tot 36 uur voor de ophaaldag. Wanneer dit niet meer mogelijk is kunt u contact opnemen met het Bagbooking Service Team.

Neem direct contact op met het Bagbooking Service Team wij zullen dit voor u oplossen.

Bagbooking zorgt ervoor dat het hotel of de accommodatie op de hoogte is van de aankomst van uw bagage en houdt de ontvangst van de bagage in de gaten.

 • Retourlabel voor de terugreis
 • Rode labels om de beschermdoos op de terugweg te sealen
 • Manifest met de gegevens van de boeking

De doos moet bewaard worden voor de terugreis. U kunt deze laten zoals deze is en opnieuw gebruiken.

U heeft de keuze uit:

 • Standaard service
  Uw bagage wordt afhankelijk van uw bestemming een aantal werkdagen voor uw eigen vertrekdatum opgehaald. U kunt hiervoor zelf een datum en tijdsblok kiezen, ook in het weekend.
 • Express service
  Uw bagage wordt afhankelijk van uw bestemming 2 tot 3 werkdagen voor uw eigen vertrekdatum opgehaald. U kunt hiervoor zelf een datum en tijdsblok kiezen, ook in het weekend.

Bij het ophalen van uw bagage ontvangt u een manifest. Dit manifest is uw bewijs van afgifte en is tevens uw bewijs voor het in ontvangst nemen van uw koffer op uw bestemming.

U ontvangt tijdens het transport van uw bagage regelmatig updates over uw bagage.

U kunt op de heenreis meer bagage meenemen dan op de terugreis. Met meer bagage terugreizen dan op de heenreis is op dit moment niet mogelijk. Hiervoor kunt u contact opnemen met het Bagbooking Service Team.

U kunt hiervoor contact opnemen met het Bagbooking Service Team.

Niet alles mag vervoerd worden in uw bagage. Ook gelden er bijvoorbeeld andere regels voor het vervoer naar een eiland of wanneer u gebruik wenst te maken van de Express service. Hiervoor kunt u onze lijst van verboden en gevaarlijke goederen raadplegen. Mocht u twijfelen over een item dan kunt u contact opnemen met het Bagbooking Service Team.

Bereken jouw tarief