100% veilig

Voordelig

Skip de rij

Extra ruimte

Service

Van deur tot deur

Hoe werkt het?

Bagagevrij reizen, van voordeur tot accommodatie. En weer terug.

Plan je reis

Plan je reis en boek je accommodatie. Ga je met het vliegtuig? Dan hoef je geen extra bagageruimte te boeken. Reis je met de auto? Dan scheelt het je een hoop gedoe met een overvolle kofferbak en de aanschaf van een dakkoffer.

Of je nu alleen of met je gezin reist, wij staan voor je klaar. Je kunt tot 36 uur van te voren gratis en zonder reden annuleren.

Boek je ophaalmoment

Nadat je je reis hebt geregeld, boek je op onze website je bagagevervoer. Aan ons geef je de bestemming, hoeveelheid en afmeting van je koffers, wintersportuitrusting of golfset door. Ook laat je ons weten wanneer we de bagage bij jou thuis mogen ophalen.

Je ontvangt een bevestiging van je bestelling per mail.

Zet je bagage voor ons klaar

Een aantal dagen voor vertrek wordt je bagage bij je thuis opgehaald. Je kiest zelf het moment op de dag.

Op de dag dat we de bagage komen ophalen wordt je 30 minuten voor aankomst gebeld door onze koerier.

De koerier verpakt je bagage in een doos en je krijgt een afgifte- en eigendomsbewijs. Je boeking beheer je via onze online omgeving.

Haal je bagage op bij aankomst

Wanneer je aankomt op je bestemming, haal je je koffers op. Als je incheckt bij je hotel of accommodatie staat je bagage al te wachten.

Wij hebben het hotel of de accommodatie ingelicht. Dus ook als jij nog niet ter plekke bent, hoef je je geen zorgen te maken over je bagage.

Voor vertrek halen we je bagage op

Ook als je weer naar huis gaat, halen we je bagage op. Zet de bagage op de dag van vetrek klaar bij de receptie van je verblijf. Deze verpak je in dezelfde doos als de heenreis. Bewaar deze dus goed.

Ook nu komt er een koerier die je bagage ophaalt. Vanaf dat moment kun je je bagage weer volgen in onze online omgeving.

Ontvang je bagage na thuiskomst

Jij bepaalt de datum waarop we je wintersportuitrusting, golfspullen of koffers weer terugbrengen. Dit doen we uiteraard op een moment dat het jou het beste uitkomt.

Veel gestelde vragen

U kunt uw boeking wijzigen tot 36 uur voor de ophaaldag. Wanneer dit niet meer mogelijk is kunt u contact opnemen met het Bagbooking Service Team.

Het is ook mogelijk om enkele stuks te laten vervoeren, bijvoorbeeld alleen je skischoenen, je skihelm of een enkele skiset.

Er moet iemand in persoon aanwezig zijn als de bagage wordt opgehaald, dit mag ook iemand anders zijn. Er moet getekend worden voor de inhoud van de bagage en de persoon moet zich identificeren.

Neem direct contact op met het Bagbooking Service Team wij zullen dit voor u oplossen.

Je bagage wordt tijdens transport verpakt in een beschermdoos met veiligheidslabels. Voor kleine beschadigingen die aannemelijk zijn tijdens transport is Bagbooking niet aansprakelijk. Mocht er sprake zijn van grotere schade neem dan contact op met het Bagbooking Service Team.

Bagbooking zorgt ervoor dat het hotel of de accommodatie op de hoogte is van de aankomst van uw bagage en houdt de ontvangst van de bagage in de gaten.

  • Retourlabel voor de terugreis
  • Rode labels om de beschermdoos op de terugweg te sealen
  • Manifest met de gegevens van de boeking

De doos moet bewaard worden voor de terugreis. U kunt deze laten zoals deze is en opnieuw gebruiken.

U heeft de keuze uit:

Standaard service
Uw bagage wordt afhankelijk van uw bestemming een aantal werkdagen voor uw eigen vertrekdatum opgehaald. U kunt hiervoor zelf een datum en tijdsblok kiezen, ook in het weekend.

Express service
Uw bagage wordt afhankelijk van uw bestemming 2 tot 3 werkdagen voor uw eigen vertrekdatum opgehaald. U kunt hiervoor zelf een datum en tijdsblok kiezen, ook in het weekend.

Bij het ophalen van uw bagage ontvangt u een manifest. Dit manifest is uw bewijs van afgifte en is tevens uw bewijs voor het in ontvangst nemen van uw koffer op uw bestemming.

U ontvangt tijdens het transport van uw bagage regelmatig updates over uw bagage.

Bagbooking vervoert uw bagage door heel Europa met uitzondering van de Canarische Eilanden. Het is helaas niet mogelijk om voor dit eilanden gebied een boeking te doen omdat hier andere invoerrechten gelden.

U kunt op de heenreis meer bagage meenemen dan op de terugreis. Met meer bagage terugreizen dan op de heenreis is op dit moment niet mogelijk. Hiervoor kunt u contact opnemen met het Bagbooking Service Team.

U kunt hiervoor contact opnemen met het Bagbooking Service Team.

Niet alles mag vervoerd worden in uw bagage. Ook gelden er bijvoorbeeld andere regels voor het vervoer naar een eiland of wanneer u gebruik wenst te maken van de Express service. Hiervoor kunt u onze lijst van verboden en gevaarlijke goederen raadplegen. Mocht u twijfelen over een item dan kunt u contact opnemen met het Bagbooking Service Team.

Bereken jouw tarief

Bagage