Zekerheid

100% veilig

Voordelig

Skip de rij

Extra ruimte

Service

Van deur tot deur

Hoe werkt het?

Bagagevrij reizen, van voordeur tot accommodatie. En weer terug.

Plan je reis

Plan je reis en boek je accommodatie. Ga je met het vliegtuig? Dan hoef je geen extra bagageruimte te boeken. Reis je met de auto? Dan scheelt het je een hoop gedoe met een overvolle kofferbak en de aanschaf van een dakkoffer.

Of je nu alleen of met je gezin reist, wij staan voor je klaar. Je kunt tot 36 uur van te voren gratis en zonder reden annuleren.

Boek je ophaalmoment

Nadat je je reis hebt geregeld, boek je op onze website je bagagevervoer. Aan ons geef je de bestemming, hoeveelheid en afmeting van je koffers, wintersportuitrusting of golfset door. Ook laat je ons weten wanneer we de bagage bij jou thuis mogen ophalen.

Je ontvangt een bevestiging van je bestelling per mail.

Zet je bagage voor ons klaar

Een aantal dagen voor vertrek wordt je bagage bij je thuis opgehaald. Je kiest zelf het moment op de dag.

Op de dag dat we de bagage komen ophalen word je 30 minuten voor aankomst gebeld door onze koerier.

De koerier verpakt je bagage in een doos en je krijgt een afgifte- en eigendomsbewijs. Je boeking beheer je via onze online omgeving.

Haal je bagage op bij aankomst

Wanneer je aankomt op je bestemming, haal je je koffers op. Als je incheckt bij je hotel of accommodatie staat je bagage al te wachten.

Wij hebben het hotel of de accommodatie ingelicht. Dus ook als jij nog niet ter plekke bent, hoef je je geen zorgen te maken over je bagage.

Voor vertrek halen we je bagage op

Ook als je weer naar huis gaat, halen we je bagage op. Zet de bagage op de dag van vertrek klaar bij de receptie van je verblijf. Deze verpak je in dezelfde doos als de heenreis. Bewaar deze dus goed.

Ook nu komt er een koerier die je bagage ophaalt. Vanaf dat moment kun je je bagage weer volgen in onze online omgeving.

Ontvang je bagage na thuiskomst

Jij bepaalt de datum waarop we je wintersportuitrusting, golfspullen of koffers weer terugbrengen. Dit doen we uiteraard op een moment dat het jou het beste uitkomt.

Veel gestelde vragen

Bereken jouw tarief

Bagage