Bereken direct jouw prijs

Vergeet de lange rijen bij de check-in. Wij slepen je koffer wel. Check hier wat het kost.

Een ruwe schatting?

Je weet nog niet waar de reis heen gaat, maar wilt wel weten wat het kost?
Dit zijn onze ‘vanaf’ prijzen.

Kleine koffer

Gewicht: max 22 kg
Afmeting: 44 x 67 x 26 cm

Vanaf €67,50

Middenmaat koffer

Gewicht: max 30 kg
Afmeting: 51 x 77 x 32 cm

Vanaf €79

Grote koffer

Gewicht: max 30 kg
Afmeting: 58 x 84 x 36 cm

Vanaf €94

Golftas

Afmeting: 114 x 40 x 39 cm

Max afmeting driver (diagonaal in doos) 126 cm

Vanaf €99

Ski-set

Vanaf €99

Blijf op de hoogte!

Wees de drukte van de vakantieperiodes voor. Laat hier je gegevens achter en zorg ervoor dat je altijd op de hoogte bent van het nieuws omtrent reizen zonder bagage.

Bagbooking haalt uw bagage bij u thuis of op een andere door u gekozen locatie op en wordt afgeleverd op uw bestemming en weer terug. U heeft de keuze uit:
Standaard service
Uw bagage wordt afhankelijk van uw bestemming een aantal werkdagen voor uw eigen vertrekdatum opgehaald, dit kan ook in het weekend. U kunt hiervoor zelf een datum en een dagdeel, ochtend of middag kiezen. De avond voor vertrek ontvangt u een tijdvak van 2 uur en 30 minuten. Voordat de koerier arriveert neemt de koerier telefonisch contact op.


Express service
Uw bagage wordt afhankelijk van uw bestemming 2 tot 3 werkdagen voor uw eigen vertrekdatum opgehaald, dit kan ook in het weekend. U kunt hiervoor zelf een datum en een dagdeel, ochtend of middag kiezen. De avond voor vertrek ontvangt u een tijdvak van 2 uur en 30 minuten. Voordat de koerier arriveert neemt de koerier telefonisch contact op.

De kosten voor het vervoeren van uw bagage zijn mede afhankelijk van de reisafstand en het formaat van uw bagage. U kunt hier een snelle berekening maken, voor de definitieve prijs doorloopt u het boekingsproces.

U kunt hier direct boeken.

U kunt betalen met uw creditcard of met iDeal.

U kunt uw boeking tot 36 uur voor de ophaaldag wijzigen of annuleren. Hierna kunt u contact opnemen met het Bagbooking Service Team.

Uw gegevens worden alleen gebruikt voor het vervoeren van uw bagage. Uw gegevens worden niet gedeeld of verkocht aan derden. Wilt u meer informatie hierover kijk dan in onze privacyverklaring.

Bereken jouw tarief