Zekerheid

100% veilig

Voordelig

Skip de rij

Extra ruimte

Service

Van deur tot deur

Bagbooking blog

Je bagage bezorgd op je eindbestemming en bij jou thuis!

Vlucht online volgen en snel naar huis

Als frequente reiziger weet je dat vliegen soms gepaard gaat met onzekerheid en wachten. Gelukkig zijn er tegenwoordig geweldige tools beschikbaar, zoals vlucht volgen van Vliegtuigvolgen24.nl, waarmee je je vlucht in realtime kunt volgen. Met slechts een paar klikken kun je precies zien waar je vlucht zich bevindt en zelfs de geschatte aankomsttijd op je bestemming bekijken. Het geeft je gemoedsrust en helpt je om je reis beter te plannen. Maar wat gebeurt er eigenlijk nadat je vlucht is geland?

Lees meer

Het belang van een kofferlabel | Bagbooking.eu

Ga je voor een langere periode naar het buitenland of neem je graag veel spullen mee op reis? Dan is de kans groot dat je met ruimbagage reist. In dit geval zal je op het vliegveld je koffer moeten inchecken bij de incheckbalie en worden jullie hier van elkaar gescheiden om – in de meeste gevallen – bij aankomst weer met elkaar herenigd te worden. Toch kan het gebeuren dat jouw bagage zoekraakt. In zo’n geval kan een kofferlabel erg handig zijn. Maar is een kofferlabel verplicht en welke informatie kun je hierop het beste vermelden?

Lees meer

Online inchecken: dit zijn de voordelen

Online inchecken is een service die de meeste luchtvaartmaatschappijen aanbieden en die hoop voordelen met zich meebrengt. Zo bespaar je niet alleen een hoop tijd, maar ook geld. Wij hebben de voordelen van online inchecken voor je verzameld.

Lees meer

Wat mag je meenemen in je handbagage?

Of je nu een weekendje weg gaat of voor een langere tijd op reis gaat, je ontkomt in de meeste gevallen niet aan het meenemen van handbagage. Bagbooking zet de regels graag voor je op een rijtje.

Lees meer

Wat is ruimbagage?

Als we het hebben over ruimbagage, dan hebben we het over bagage die je afgeeft bij de incheckbalie van het vliegveld. Vervolgens wordt deze bagage vervoerd in het laadruim van het vliegtuig.

Lees meer

Bagage drop-off Schiphol: dit is wat je moet weten

De bagage drop-off van Schiphol is voor velen geen onbekend fenomeen. Wie denkt aan de bagage drop-off, denkt al snel aan ellenlange rijen en een hoop gezeul met koffers. Maar hoe werkt de bagage drop-off eigenlijk precies? Kan je bijvoorbeeld ook online inchecken als je met ruimbagage reist en hoe werkt reizen met afwijkende bagage eigenlijk precies als je gebruik maakt van de bagage drop-off?

Lees meer

Tips voor het boeken van goedkope vliegtickets

Valt het jou ook op dat veel mensen het lukt om goedkoop te vliegen? Terwijl je zelf altijd het gevoel hebt veel te veel te betalen voor je vliegticket. Wij dachten, er moeten toch tips zijn om op zoek te gaan naar de meest goedkope tickets. En ja hoor, een klein onderzoekje heeft ons tot onderstaande tips gebracht. Luister, huiver en bespaar geld! Het is allemaal echt niet heel ingewikkeld, je moet het alleen even weten.

Lees meer

Hoe voorkom je vakantiestress?

We kennen het fenomeen allemaal wel: vakantiestress. Als je het zo hoort is het een heel dubbel begrip. Je gaat op vakantie, maar dit gaat vaak gepaard met een hoop stress en gepieker.Dan ben je vrij, koffers inpakken, zorgen dat je op tijd op het vliegveld bent of je route is uitgestippeld als je met de auto op vakantie gaat. Krijg je al stress bij het lezen hiervan? Snappen wij. Daarom helpen we je met een paar tips om het te voorkomen.

Lees meer

5 x Tips voor het inpakken van jouw koffer

Het liefst gaan we met zo min mogelijk zorgen op vakantie. Maar we kennen allemaal dat moment van je koffer moeten inpakken. Leuk of niet leuk? De één stelt het uit, de ander doet het juist heel graag. Eén ding is zeker: we willen allemaal zoveel mogelijk meenemen dus fijn om dit zo efficiënt mogelijk aan te pakken. Ja, dit is een open deur, maar hoe efficiënter je dit doet hoe meer je uiteindelijk meeneemt. Dus, luister en huiver goed en krijg een instant vakantiegevoel. 

Lees meer

Een bagageservice overbodige luxe? Welnee!

Je koffers laten versturen klinkt misschien heel chique, maar het valt allemaal reuze mee. Het is gewoon net dat beetje extra service, voor maar een klein extra bedrag op jouw totaalprijs.

Lees meer

Op vakantie in de herfst? De zonnigste Europese bestemmingen in oktober.

Nog niet genoeg zon gehad deze zomer? Pak dan nog een lekkere bestemming mee in de herfst. En ver hoef je er niet voor, er is nog genoeg zon te vinden in Europa. Fijn idee toch, dat jij terwijl de pepernoten al in de schappen liggen neerstrijkt op een strandbedje. Wij tippen je graag een paar fijne bestemmingen voor de herfstvakantie.

Lees meer

Jouw eigen golftas mee op vakantie?

Het huren van golfclubs in het buitenland is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Daar waar je vroeger een verouderde golfset mee kreeg, krijg je tegenwoordig de nieuwste van de nieuwste materialen mee de baan op. Maar laten we eerlijk zijn, er gaat niks boven golfen met je eigen set. Een gehuurde set is toch vaak lastig omdat je moet wennen aan de spullen en daar weer tijd (en soms ook enige frustratie) in gaat zitten. 

Lees meer