Bagbooking blog

Je bagage bezorgd op je eindbestemming en bij jou thuis!

Tips voor het boeken van goedkope vliegtickets

Valt het jou ook op dat veel mensen het lukt om goedkoop te vliegen? Terwijl je zelf altijd het gevoel hebt veel te veel te betalen voor je vliegticket. Wij dachten, er moeten toch tips zijn om op zoek te gaan naar de meest goedkope tickets. En ja hoor, een klein onderzoekje heeft ons tot onderstaande tips gebracht. Luister, huiver en bespaar geld! Het is allemaal echt niet heel ingewikkeld, je moet het alleen even weten.

Lees meer

Hoe voorkom je vakantiestress?

We kennen het fenomeen allemaal wel: vakantiestress. Als je het zo hoort is het een heel dubbel begrip. Je gaat op vakantie, maar dit gaat vaak gepaard met een hoop stress en gepieker.Dan ben je vrij, koffers inpakken, zorgen dat je op tijd op het vliegveld bent of je route is uitgestippeld als je met de auto op vakantie gaat. Krijg je al stress bij het lezen hiervan? Snappen wij. Daarom helpen we je met een paar tips om het te voorkomen.

Lees meer

5 x Tips voor het inpakken van jouw koffer

Het liefst gaan we met zo min mogelijk zorgen op vakantie. Maar we kennen allemaal dat moment van je koffer moeten inpakken. Leuk of niet leuk? De één stelt het uit, de ander doet het juist heel graag. Eén ding is zeker: we willen allemaal zoveel mogelijk meenemen dus fijn om dit zo efficiënt mogelijk aan te pakken. Ja, dit is een open deur, maar hoe efficiënter je dit doet hoe meer je uiteindelijk meeneemt. Dus, luister en huiver goed en krijg een instant vakantiegevoel. 

Lees meer

Een bagageservice overbodige luxe? Welnee!

Je koffers laten versturen klinkt misschien heel chique, maar het valt allemaal reuze mee. Het is gewoon net dat beetje extra service, voor maar een klein extra bedrag op jouw totaalprijs.

Lees meer

Op vakantie in de herfst? De zonnigste Europese bestemmingen in oktober.

Nog niet genoeg zon gehad deze zomer? Pak dan nog een lekkere bestemming mee in de herfst. En ver hoef je er niet voor, er is nog genoeg zon te vinden in Europa. Fijn idee toch, dat jij terwijl de pepernoten al in de schappen liggen neerstrijkt op een strandbedje. Wij tippen je graag een paar fijne bestemmingen voor de herfstvakantie.

Lees meer

Jouw eigen golftas mee op vakantie?

Het huren van golfclubs in het buitenland is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Daar waar je vroeger een verouderde golfset mee kreeg, krijg je tegenwoordig de nieuwste van de nieuwste materialen mee de baan op. Maar laten we eerlijk zijn, er gaat niks boven golfen met je eigen set. Een gehuurde set is toch vaak lastig omdat je moet wennen aan de spullen en daar weer tijd (en soms ook enige frustratie) in gaat zitten. 

Lees meer

6 x Voordelen van een bagageservice

Wel eens gehoord van een bagage service? Kort gezegd betekent het dat de incheckbalie naar jouw voordeur gebracht wordt. Je bagage wordt dus bij jou thuis opgehaald en vervolgens afgeleverd op je vakantiebestemming. Hieronder hebben we een paar voordelen voor je op een rijtje gezet.

Lees meer

5 x Travel Hacks voor jouw vakantie

Om je een beetje op weg te helpen voor jouw aankomende tripje, hebben we een paar fijne Travel Hacks voor jouw vakantie. Van die dingen waarvan je denkt, had ik zelf kunnen bedenken. Maar dat hebben wij alvast even voor je gedaan. 

Lees meer

 Hoe werkt Bagbooking? 

Voordat je besluit je koffers te laten versturen, wil je natuurlijk wel graag weten hoe dit precies in zijn werk gaat. Het gaat ten slotte wel om jouw bezittingen en die wil je niet zomaar uit handen geven. Begrijpen wij helemaal. Daarom nemen we je graag kort mee in hoe Bagbooking in zijn werk gaat. 

Lees meer

Nooit meer bagageruim boeken? Reis zonder zorgen.

Als je denkt aan Zuid-Frankrijk, dan denk je aan zon, luxe en vooral rust. Dan is het ook lekker als je onbezorgd aan je reis kan beginnen. Villa Sud biedt meer dan alleen luxe vakantievilla’s en accommodaties. Om je reis al vanaf vertrek zonder zorgen te beginnen, vesturen we je bagage al vóór vertrek naar onze bestemmingen. Hoe dat werkt? Met behulp van onze vertrouwde partner Bagbooking versturen we je koffers naar onze parken! Zo reis je zonder stress en hoef je geen bagageruimte meer te boeken.

Lees meer

De rij skippen op Schiphol

Toch hoef je niet in de rij te staan. Er zijn bedrijven die je bagage sjouwen en voor je inchecken zodat jij wat relaxter op vakantie kan, soms al voor een paar tientjes per koffer. “Dit is de toekomst van reizen.” Een incheckbalie aan je voordeur, dat is de belofte van de Amsterdamse softwarestartup Luggo. Een koerier van FedEx haalt je bagage op, checkt het bij de voordeur in en brengt het naar Schiphol. Op die manier moet jij ontspannen en kofferloos kunnen reizen en kun je dus ook die rij bij de incheckbalie skippen, vertelt medeoprichter Rico Briedjal.

Lees meer