Zekerheid

100% veilig

Voordelig

Skip de rij

Extra ruimte

Service

Van deur tot deur

Veelgestelde vragen

Wij hebben de meeste gestelde vragen voor jou onder elkaar gezet. Ons Bagbooking serviceteam helpt je graag verder, als jouw vraag hier niet tussen staat, of onvoldoende beantwoord wordt. In dat geval, verzoeken wij een e-mail te sturen naar info@bagbooking.eu. Je ontvangt dan binnen 24 uur antwoord van ons serviceteam. Bellen kan uiteraard ook van 09.00 uur tot 17.00 uur op 085-0041512.

Boeken

Bagbooking zorgt voor het transport van uw bagage, koffers, ski uitrusting of golfsets.
Bagbooking haalt uw bagage bij u thuis of op een andere door u gekozen locatie op en wordt afgeleverd op uw bestemming en weer terug. U heeft de keuze uit:

Standaard service
Uw bagage wordt afhankelijk van uw bestemming een aantal werkdagen voor uw eigen vertrekdatum opgehaald, dit kan ook in het weekend. U kunt hiervoor zelf een datum en een dagdeel, ochtend of middag kiezen. De avond voor vertrek ontvangt u een tijdvak van 2 uur en 30 minuten. Voordat de koerier arriveert neemt de koerier telefonisch contact op.

Express service
Uw bagage wordt afhankelijk van uw bestemming 2 tot 3 werkdagen voor uw eigen vertrekdatum opgehaald, dit kan ook in het weekend. U kunt hiervoor zelf een datum en een dagdeel, ochtend of middag kiezen. De avond voor vertrek ontvangt u een tijdvak van 2 uur en 30 minuten. Voordat de koerier arriveert neemt de koerier telefonisch contact op.

De kosten voor het vervoeren van uw bagage zijn mede afhankelijk van de reisafstand en het formaat van uw bagage. U kunt hier een snelle berekening maken, voor de definitieve prijs doorloopt u het boekingsproces.

Je kan ook voor een groep boeken, je kan hiervoor contact opnemen met het Bagbooking Service Team.

In de meeste gevallen is Bagbooking goedkoper dan dat je je bagage laat vervoeren met een vliegmaatschappij. Je kunt hiervoor een prijsberekening maken.

U kunt betalen met uw creditcard of met iDeal.

U kunt uw boeking tot 36 uur voor de ophaaldag wijzigen of annuleren. Hierna kunt u contact opnemen met het Bagbooking Service Team.

Uw gegevens worden alleen gebruikt voor het vervoeren van uw bagage. Uw gegevens worden niet gedeeld of verkocht aan derden. Wilt u meer informatie hierover kijk dan in onze privacyverklaring.

Bagage

Bereikbaarheid / Contact

Het Bagbooking Service Team is van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 telefonisch te bereiken op +31 85 004 1512. Of per mail: info@bagbooking.eu. Meer informatie over de bereikbaarheid buiten kantooruren ontvangt u na het boeken in uw bevestigingsmail.

Ski / Snowboard

Golf

Bereken jouw tarief

Bagage