Koffers

vanaf €47,40

Ski-uitrusting

vanaf €59,40

Golftassen

vanaf €65,40

Veelgestelde vragen

Wij hebben de meeste gestelde vragen voor jou onder elkaar gezet. Ons Bagbooking serviceteam helpt je graag verder, als jouw vraag hier niet tussen staat, of onvoldoende beantwoord wordt. In dat geval, verzoeken wij een e-mail te sturen naar info@bagbooking.eu. Je ontvangt dan binnen 24 uur antwoord van ons serviceteam. Bellen kan uiteraard ook van 09.00 uur tot 17.00 uur op 085-0041512.

Boeken

Bagbooking zorgt voor het transport van uw bagage, koffers, ski uitrusting of golfsets.
Bagbooking haalt uw bagage bij u thuis of op een andere door u gekozen locatie op en wordt afgeleverd op uw bestemming en weer terug. U heeft de keuze uit:

Standaard service
Uw bagage wordt afhankelijk van uw bestemming een aantal werkdagen voor uw eigen vertrekdatum opgehaald, dit kan ook in het weekend. U kunt hiervoor zelf een datum en een dagdeel, ochtend of middag kiezen. De avond voor vertrek ontvangt u een tijdvak van 2 uur en 30 minuten. Voordat de koerier arriveert neemt de koerier telefonisch contact op.

Express service
Uw bagage wordt afhankelijk van uw bestemming 2 tot 3 werkdagen voor uw eigen vertrekdatum opgehaald, dit kan ook in het weekend. U kunt hiervoor zelf een datum en een dagdeel, ochtend of middag kiezen. De avond voor vertrek ontvangt u een tijdvak van 2 uur en 30 minuten. Voordat de koerier arriveert neemt de koerier telefonisch contact op.

De kosten voor het vervoeren van uw bagage zijn mede afhankelijk van de reisafstand en het formaat van uw bagage. U kunt hier een snelle berekening maken, voor de definitieve prijs doorloopt u het boekingsproces.

Je kan ook voor een groep boeken, je kan hiervoor contact opnemen met het Bagbooking Service Team.

In de meeste gevallen is Bagbooking goedkoper dan dat je je bagage laat vervoeren met een vliegmaatschappij. Je kunt hiervoor een prijsberekening maken.

U kunt betalen met uw creditcard of met iDeal.

U kunt uw boeking tot 36 uur voor de ophaaldag wijzigen of annuleren. Hierna kunt u contact opnemen met het Bagbooking Service Team.

Uw gegevens worden alleen gebruikt voor het vervoeren van uw bagage. Uw gegevens worden niet gedeeld of verkocht aan derden. Wilt u meer informatie hierover kijk dan in onze privacyverklaring.

Bagage

U kunt uw boeking wijzigen tot 36 uur voor de ophaaldag. Wanneer dit niet meer mogelijk is kunt u contact opnemen met het Bagbooking Service Team.

Het is ook mogelijk om enkele stuks te laten vervoeren, bijvoorbeeld alleen je skischoenen, je skihelm of een enkele skiset.

Er moet iemand in persoon aanwezig zijn als de bagage wordt opgehaald, dit mag ook iemand anders zijn. Er moet getekend worden voor de inhoud van de bagage en de persoon moet zich identificeren.

Neem direct contact op met het Bagbooking Service Team wij zullen dit voor u oplossen.

Je bagage wordt tijdens transport verpakt in een beschermdoos met veiligheidslabels. Voor kleine beschadigingen die aannemelijk zijn tijdens transport is Bagbooking niet aansprakelijk. Mocht er sprake zijn van grotere schade neem dan contact op met het Bagbooking Service Team.

Bagbooking zorgt ervoor dat het hotel of de accommodatie op de hoogte is van de aankomst van uw bagage en houdt de ontvangst van de bagage in de gaten.

 • Retourlabel voor de terugreis
 • Rode labels om de beschermdoos op de terugweg te sealen
 • Manifest met de gegevens van de boeking

De doos moet bewaard worden voor de terugreis. U kunt deze laten zoals deze is en opnieuw gebruiken.

U heeft de keuze uit:

Standaard service
Uw bagage wordt afhankelijk van uw bestemming een aantal werkdagen voor uw eigen vertrekdatum opgehaald. U kunt hiervoor zelf een datum en tijdsblok kiezen, ook in het weekend.

Express service
Uw bagage wordt afhankelijk van uw bestemming 2 tot 3 werkdagen voor uw eigen vertrekdatum opgehaald. U kunt hiervoor zelf een datum en tijdsblok kiezen, ook in het weekend.

Bij het ophalen van uw bagage ontvangt u een manifest. Dit manifest is uw bewijs van afgifte en is tevens uw bewijs voor het in ontvangst nemen van uw koffer op uw bestemming.

U ontvangt tijdens het transport van uw bagage regelmatig updates over uw bagage.

Bagbooking vervoert uw bagage door heel Europa met uitzondering van de Canarische Eilanden. Het is helaas niet mogelijk om voor dit eilanden gebied een boeking te doen omdat hier andere invoerrechten gelden.

U kunt op de heenreis meer bagage meenemen dan op de terugreis. Met meer bagage terugreizen dan op de heenreis is op dit moment niet mogelijk. Hiervoor kunt u contact opnemen met het Bagbooking Service Team.

U kunt hiervoor contact opnemen met het Bagbooking Service Team.

Niet alles mag vervoerd worden in uw bagage. Ook gelden er bijvoorbeeld andere regels voor het vervoer naar een eiland of wanneer u gebruik wenst te maken van de Express service. Hiervoor kunt u onze lijst van verboden en gevaarlijke goederen raadplegen. Mocht u twijfelen over een item dan kunt u contact opnemen met het Bagbooking Service Team.

Bereikbaarheid / Contact

Het Bagbooking Service Team is van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 telefonisch te bereiken op +31 85 004 1512. Of per mail: info@bagbooking.eu. Meer informatie over de bereikbaarheid buiten kantooruren ontvangt u na het boeken in uw bevestigingsmail.

Ski / Snowboard

Het is ook mogelijk om enkele stuks te laten vervoeren, bijvoorbeeld alleen je skischoenen, je skihelm of een enkele skiset.

Ski’s, ski stokken, helm, ski schoenen, wintersport kleding en overige accessoires.

Maximale afmeting winterport uitrusting:

 • Maximale ski afmeting: 183 x 32 x 14,5 (L x B x H)
 • Maximale snowboard afmeting: 183 x 32 x 14,5 (L x B x H) (binding los!)
 • Stokken: 1 paar per ski set
 • Schoenen: er past een helm en rugpantser bij elk paar schoenen wat je bestelt.

*TIP: Rol je wintersport kleding op en stop deze bij je ski uitrusting in de Bagbooking dozen. Zo bespaar je veel ruimte in de overige bagage.

Bagbooking vervoert je ski’s / snowboard met een maximaal gewicht van 10 kg. Je schoenen mogen maximaal 7,5 kilo wegen.

 • Een paar ski’s 10 kg
 • Twee paar ski’s 20 kg
 • Ski schoenen 11 kg
 • Twee paar ski schoenen 22 kg
 • Een ski bundel; een paar ski’s met een paar ski schoenen 21 kg
 • Twee ski bundels; twee paar ski’s met twee paar ski schoenen 42 kg

*TIP: Stop je wintersport kleding bij je ski’s, snowboard of schoenen. Zo bespaar je ruimte in je andere bagage!

Bagbooking zorgt er ook voor dat je snowboard uitrusting veilig op je bestemming aankomt. De bindingen van je snowboard moeten los gemaakt worden voor transport.

Je ski uitrusting wordt tijdens het transport speciaal verpakt in een beschermdoos met veiligheidslabels. Zo zorgen wij ervoor dat jouw bagage veilig op je bestemming aankomt.

Doordat wij jouw wintersport uitrusting vroegtijdig bij je thuis ophalen voor transport kunnen wij je garanderen dat je wintersport uitrusting op tijd op jouw bestemming voor je klaarstaat.

Het Bagbooking Service Team is van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 telefonisch te bereiken op +31 85 0041512. Of per mail: info@bagbooking.eu. Meer informatie over de bereikbaarheid buiten kantooruren ontvangt u na het boeken in uw bevestigingsmail.

Golf

Je golfset wordt vervoerd in een speciaal daarvoor ontworpen beschermdoos.
Wij vragen je om de driver (het meest kwetsbaar) los van de set diagonaal in de doos te klemmen.

Je golfset wordt tijdens het transport speciaal verpakt in een beschermdoos met veiligheidslabels. Zo zorgen wij ervoor dat jouw bagage veilig op je bestemming aankomt.

Maximale afmeting golftas:

 • 114 x 40 x 39 (L x B x H)
 • Maximale afmeting driver (diagonaal in doos) 126cm

Jouw golfset mag maximaal 30 kilo wegen.
*Tip: Stop ook jouw golf kleding en schoenen bij je golfset in de doos. Dit past makkelijk en scheelt in je overige bagage.

Je kan meerdere golfsets verturen, je kan hiervoor contact opnemen met het Bagbooking Service Team.

Het Bagbooking Service Team is van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 telefonisch te bereiken op +31 85 0041512. Of per mail: info@bagbooking.eu. Meer informatie over de bereikbaarheid buiten kantooruren ontvangt u na het boeken in uw bevestigingsmail.

Je kan ook voor een groep boeken, je kan hiervoor contact opnemen met het Bagbooking Service Team.

Bereken jouw tarief

Bagage