Zekerheid

100% veilig

Voordelig

Skip de rij

Extra ruimte

Service

Van deur tot deur

Een bagageservice overbodige luxe? Welnee!

Het is veel betaalbaarder dan je misschien op het eerste gezicht zou denken.

“Maar dat is toch veel te duur?”
“De vakantie is al duur genoeg”
“Dat is echt een overbodige luxe”

Deze reacties krijgen we best vaak, maar het is nergens voor nodig. Je koffers laten versturen klinkt misschien heel chique, maar het valt allemaal reuze mee. Het is gewoon net dat beetje extra service, voor maar een klein extra bedrag op jouw totaalprijs.

Je koffer versturen is geen onbetaalbare luxe

Je koffer opsturen, klinkt toch als een onbetaalbare luxe? Niets is minder waar. Je hoeft namelijk geen ruimbagage te boeken. En eerlijk is eerlijk, dan kun je net zo goed een klein beetje extra geld stoppen in een comfortabele extra service, namelijk: je koffers laten opsturen, van jouw voordeur tot aan je hotel. Of beter gezegd: tot in je hotel. Want jouw koffer is al eerder op vakantie dan jijzelf. Heerlijk ontspannen aan je vakantie beginnen dus. Jij hoeft namelijk vanaf een paar dagen voor vertrek al niet meer na te denken over wat je meeneemt. Dat heb je al gedaan, je koffer is al verstuurd en dus heb jij lekker de tijd om vast dat restaurantje te boeken voor de eerste avond, of een planning te maken voor dag 1. 

Ruimbagage vs. Koffer versturen

Leuke vergelijking: de kosten voor het versturen van een koffer naar Spanje met Bagbooking is rond de € 79,00 euro, en met KLM of Transavia € 60,00 euro. Het enige verschil is dat je bij deze laatste optie jouw koffers naar de airport moet slepen én ook nog in de rij moet staan bij de check-in. Sterker nog; met EasyJet kost het rond de € 100,00 euro om een beetje ruimbagage bij jouw ticket te boeken. Kun je beter kiezen voor de optie waarbij je volledig ontzorgd wordt met een bagage service, niet? 

Good to know

Het enige waar je rekening mee dient te houden bij het versturen van jouw koffer is de formaten. Boek je bij ons de service voor een kleine koffer, dan mag jouw koffer in afmetingen 44 x 67 x 26 (L x B x H) zijn. Deze afmetingen kun je vergelijken met een koffer die iets groter is dan de gemiddelde en toegestane handbagage afmetingen. Qua gewicht zit je met een kleine koffer op 22 kg. 

Wil je graag vliegen met handbagage en je grote koffer opsturen? Dan kun je het beste gaan voor de standaard koffer service. Binnen deze “Standaard” optie mag jouw koffer in afmetingen 51 x 77 x 32 (L x B x H) zijn en maximaal 30 kg wegen. Ten slotte is er nog een optie, de grote koffer met maximale afmetingen van 58 x 84 x 36 (L x B x H). Ook binnen deze optie mag jouw koffer maximaal 30 kg wegen. 

De uiteindelijke kosten voor het versturen van jouw bagage hangen af en worden berekend op basis van de reisafstand en het formaat. Wist je dat we ook een express service hebben, trouwens? Bij deze service wordt jouw bagage sneller geleverd en dus later opgehaald. Ongeveer 2-3 werkdagen voor jouw eigen vertrek komen wij langs om jouw bagage op te halen. 

Bereken jouw tarief

Bagage