Neem je eigen golftas mee op vakantie

zonder hem te dragen of in te checken

Vergeet het gesleep met je golfset en de lange rijen bij de check-in. Laat het door ons thuis ophalen en bezorgen op je bestemming.

golfcourt
Golfset mee op vakantie
  • Geen gesleep met je golfset meer
  • Kosteloos annuleren
  • 24/7 klanten service

Being an avid traveler myself I’ve felt the pain of travelling with luggage. Especially with something as emotionally valuable as my golf gear; I don’t want to even think about losing or getting my clubs damaged. Golf is about having fun, relaxing and creating great memories. Bagbooking adds to this experience with an affordable and trustworthy service that takes away from this stress.

Ruben Meiland, CEO Leading Courses

Waarom nog sjouwen?

Geen gedoe met golfsets bij de check-in

Laten we eerlijk zijn… wachtrijen, gesjouw met golfsets. Wie zit daar nou nog op te wachten? Met kleine kinderen of als je wat ouder bent verdien je beter.

Vakantiegevoel vanaf je vertrek

Hoe lekker zou het zijn als je iemand anders voor je golfsets zorgt? Dan begint je vakantie al vanaf het moment dat je de deur achter je dicht trekt.

De Bagbooking transporter haalt je koffers op

Van deur tot deur

Van je voordeur tot hotelkamer én weer terug

Waar je reis ook begint en waar je ook naartoe gaat. We vervoeren je golfsets vanuit je huis naar je bestemming. Én weer terug.

Veilig en gecontroleerd

We halen je golfsets thuis op, we verpakken ‘m veilig en vervoeren ‘m 100% gecontroleerd. Onderweg krijg je updates als je dat wilt.

Geniet van je reisdagen

Reizen in alle zekerheid

Al je koffers gaan 100% veilig verpakt en gecontroleerd naar je eindbestemming. Zolang je reis in Nederland begint. Zo reis je met een veilig en zeker gevoel en begint de voorpret al voor  je vertrekt.

Begin je reis zonder zorgen of problemen

Om je volledig te ontzorgen zorgen wij dat je bagage voor je klaar staat op de eindbestemming voor je aankomt. Natuurlijk houden we je op de hoogte tijdens het vervoer door regelmatig updates te versturen. 

Een familie wandelt vrolijk zonder koffers door een oude Italiaanse binnenstad

Hoe het werkt

1. Boek online

Via onze website boek je eenvoudig het vervoer van je bagage.

Na de boeking krijg je de bevestiging en de factuur in je mail. Voor rest hoef je niets te doen.

2. We halen je bagage op

Een aantal dagen voor vertrek halen we de bagage bij je thuis op.

Je geeft bij ons aan welk dagdeel jou het best uitkomt. Per SMS houden we je op de hoogte van onze komst.

3. We brengen het op je bestemming

Nog voordat je aankomt op je bestemming, is je bagage er al.

De terugreis verloopt net zo makkelijk. We halen je koffers bij de receptie op en brengen ze voor je terug naar huis.

Wat klanten over ons zeggen

Reizen en bagage zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dat levert vaak toch wel wat kopzorgen op en zeker de laatste tijd is op Schiphol gebleken dat het meenemen van bagage tijdens je reis stressvol is geworden. Bagbooking ontzorgt de reiziger door de bagage van huis naar bestemming te vervoeren. Dus geen stress, alleen handbagage en geen lange wachttijden bij het ophalen van de bagage op het vliegveld

Frank Oostdam – Chairman/Director ANVR

Double Tree by Hilton Amsterdam Centraal Station, biedt de “door to door bagage service” van Bagbooking aan, voor alle gasten, die via ons hotel in Amsterdam Europa in reizen. Op deze manier kunnen we onze gasten nog meer service verlenen. 

Cindy Nijholt | Double Tree by Hilton Amsterdam

Wat een top service! De koffers worden thuis opgehaald en naar de bestemming gebracht. De medewerkers van bagbooking die de koffers op komen halen zijn zeer vriendelijk. Er wordt goed en voorzichtig om gegaan met de spullen. Nooit meer gezeur met de koffers op het vliegveld. Ik raad het echt aan iedereen aan om gebruik te maken van deze service.

Isabelle Wansbeek

Hoe fijn dat nu, via Bagbooking, de bagage separaat van de reis kan worden bezorgd op het vakantieadres. De klant geniet van het comfort van het uit handen geven van het transport van de bagage.

Anton Heinemans – Eigenaar Villasud

Superb! Efficient. Helpful. Kind and very fast. I will definitely recommend this service. I also think you should get a promotion for go finding solutions to the problems. Efficient, creative. The best!

Anoniem

With years of experience in the hotel industry, I can’t recall any easier luggage pick-up service.Instruction was very clear and easy to follow.Delivery as well as pick-up on time and without any issues.I can only highly recommend this service to anyone.

Elisabeth Schartner – Adler resort

Niet wachten bij het inchecken, niet wachten op je koffer bij aankomst maar in 1 keer door naar je eindbestemming. Koffer wordt netjes thuis opgehaald (in een tijdslot) waarna deze keurig in een doos wordt verzegeld. 

Olof Verweij

een verliefd stel zit op een parkbank en geniet samen van het mooie weer

Jouw zekerheden

  • Je bagage wordt verpakt in een verzegelde doos
  • Labels voor heen & terug zijn inbegrepen
  • Bagage afgifte vindt plaats obv identificatie-verificatie
  • Je hoeft geen bagageruimte te boeken op je vlucht

Veel gestelde vragen

Bagage tips & meer

Tips voor het boeken van goedkope vliegtickets

Valt het jou ook op dat veel mensen het lukt om goedkoop te vliegen? Terwijl je zelf altijd het gevoel hebt veel te veel te betalen voor je vliegticket. Wij dachten, er moeten toch tips zijn om op zoek te gaan naar de meest goedkope tickets. En ja hoor, een klein onderzoekje heeft ons tot onderstaande tips gebracht. Luister, huiver en bespaar geld! Het is allemaal echt niet heel ingewikkeld, je moet het alleen even weten.

Lees meer

Hoe voorkom je vakantiestress?

We kennen het fenomeen allemaal wel: vakantiestress. Als je het zo hoort is het een heel dubbel begrip. Je gaat op vakantie, maar dit gaat vaak gepaard met een hoop stress en gepieker.Dan ben je vrij, koffers inpakken, zorgen dat je op tijd op het vliegveld bent of je route is uitgestippeld als je met de auto op vakantie gaat. Krijg je al stress bij het lezen hiervan? Snappen wij. Daarom helpen we je met een paar tips om het te voorkomen.

Lees meer