Zekerheid

100% veilig

Voordelig

Skip de rij

Extra ruimte

Service

Van deur tot deur

Hoe werkt Bagbooking?

Voordat je besluit je koffers te laten versturen, wil je natuurlijk wel graag weten hoe dit precies in zijn werk gaat. Het gaat ten slotte wel om jouw bezittingen en die wil je niet zomaar uit handen geven. Begrijpen wij helemaal. Daarom nemen we je graag kort mee in hoe Bagbooking in zijn werk gaat. 

Want we snappen als geen ander dat je met vragen zit. Wie regelt namelijk dat je bagage wordt afgeleverd? Is het wel veilig en raakt je bagage niet makkelijk beschadigd? En is het echt zo makkelijk om die rij op Schiphol te skippen? 

Binnen Europa kunnen wij er gegarandeerd voor zorgen dat je die rij omzeilt en je bagage veilig wordt afgeleverd op je vakantiebestemming. Bagagevrij in hoofd en hand dus. En nee, geen kleine lettertjes. Geen gedoe achteraf. 

Ready for take off? Let’s go. 

De eerste stap

Dit spreekt redelijk voor zich. De bagageservice boek je eenvoudig via de website. Nadat je akkoord bent met onze voorwaarden en hebt betaald, is de boeking afgerond. Uiteraard ontvang je hiervan een gedetailleerde boekingsbevestiging. 

Zo weet je altijd wat je ook alweer hebt afgesproken en wat je wel en niet mag verwachten. Ook bevat deze email gelijk de factuur. Kortom: in een paar klikken is de reis van jouw bagage geregeld. 

De tweede stap

Hierna zorgen we dat je bagage thuis wordt opgehaald. Zeg dus maar gedag tegen het sjouwen van je koffers. Geen zorgen, we doen dit 7 dagen per week. 

Het enige dat je hoeft te doen is het dagdeel door te geven wanneer je graag wilt dat je bagage wordt opgehaald. Per SMS krijg je een tijdslot door van 2 uur. Binnen deze tijd wordt je bagage dus opgehaald. 

Raakt mijn koffer dan niet beschadigd als ik er zelf geen controle meer over heb? Nope, je waardevolle koffer wordt namelijk direct voorzien van een beschermdoos. 

Belangrijk hier is het afgiftebewijs. Deze ondertekenen zowel jij als de koerier en is het bewijs dat de koffer is opgehaald en op weg is naar jouw vakantiebestemming. 

De derde stap

Je komt aan op je vakantiebestemming, knuffelt je lieve koffer en pakt hem met veel liefde uit op je kamer. De terugreis gaat eigenlijk hetzelfde in zijn werk. 

Je bagage wordt opnieuw vervoerd in een beschermdoos. Deze heb je zelf al ontvangen en kun je makkelijk in elkaar zetten met aangeleverde vouwinstructies. 

Het enige dat je hoeft te doen is je bagage klaarzetten in de doos bij de receptie. De rest wordt vanzelf geregeld. 

Hoe fijn is het dat je geen rekening hoeft te houden met check-out en met het hotel / appartement moet regelen dat je ergens midden op de dag nog een keer terug mag komen om je koffers op te halen? Je hebt er letterlijk geen omkijken meer naar vanaf het moment dat je je koffers hebt neergezet voor retour. 

De vierde stap

Als het goed is weet je inmiddels op welke dag je bagage thuis in Nederland weer wordt afgeleverd. In principe wordt hiervoor een hele dag gerekend, maar mocht je niet de hele dag thuis willen wachten op je bagage, kun je ook (net als op de heenweg) weer een tijdsblok kiezen van 2 uur. 

Ons rest eigenlijk maar een ding en dat is jou een hele fijne, zorgeloze vakantie wensen! 

Bereken jouw tarief

Bagage