Zekerheid

100% veilig

Voordelig

Skip de rij

Extra ruimte

Service

Van deur tot deur

Jouw eigen golftas mee op vakantie?

Laat hem versturen!

Het huren van golfclubs in het buitenland is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Daar waar je vroeger een verouderde golfset mee kreeg, krijg je tegenwoordig de nieuwste van de nieuwste materialen mee de baan op. Maar laten we eerlijk zijn, er gaat niks boven golfen met je eigen set. Een gehuurde set is toch vaak lastig omdat je moet wennen aan de spullen en daar weer tijd (en soms ook enige frustratie) in gaat zitten. 

Hoe werkt het?

Het meenemen van je eigen golftas op vakantie is stukken eenvoudiger dan je misschien op voorhand denkt. We begrijpen dat je met wat vragen zit over het hoe dit werkt, of het wel veilig is en wat de kosten zijn. Laat ons je meenemen. 

Het werkt eigenlijk precies hetzelfde als een reguliere bagage service. Het enige wat je voor deze service nodig hebt is een zogeheten “soft case” golftas waarin je je golfset kunt opbergen en vervoeren. Eigenlijk gewoon dezelfde tas die je in Nederland ook de baan mee op neemt. Wij halen de spullen bij jou thuis op op een door jou gewenst moment. Wij plaatsen deze vervolgens in een kartonnen beschermdoos waarin we de set gaan vervoeren. Zo zorgen we dat jouw waardevolle golf spullen veilig en zonder schade aankomen. 

De maximale afmetingen van jouw golftas mogen zijn:

114 x 40 x 39 cm (L x B x H)

Goed om te weten: de driver kan diagonaal in de doos. Met kanttekening dat deze maximaal 126 cm lang is.

Van jouw voordeur tot in het hotel

Wij brengen jouw golfset dus letterlijk van jouw voordeur tot aan het hotel of golfclub. Heerlijk idee, toch? Met je eigen set op vakantie. Bovendien is het ook geen probleem als het gaat om een locatie zonder receptie. Het enige wat we dan van je nodig hebben is een lokaal ontvangstpersoon met een lokaal telefoonnummer. Zo kan onze lokale vervoerder makkelijk contact opnemen en weet jij zeker dat je zo snel mogelijk de baan op kan. 

En wist je dat de kosten voor een bagageservice vergelijkbaar zijn met de kosten voor het boeken van speciale bagage aan boord van het vliegtuig? Veel fijner hieraan is natuurlijk dat je er geen omkijken meer naar hebt wanneer het bij jouw voordeur is opgehaald.

Tips voor het inpakken van jouw golfset

Een paar tips voor het inpakken van je golfset, want de set mag in totaal maximaal 15 kg wegen. Bespaar dus gewicht door enkel de clubs mee te nemen die je daadwerkelijk gebruikt. Neem een minimale hoeveelheid golfballen mee en wellicht een open deur, maar ontdoe je golftas van alle onnodige spullen die je normaalgesproken mee de baan op neemt. 

En nog een laatste tip: mocht je je zorgen maken vrije tee times op de baan, check dan vooral even de website van Leading Courses. Zij zorgen ervoor dat je tee times binnen Europa eenvoudig kunt vastleggen. Ook zie je hier direct waar en wanneer er nog starttijden beschikbaar zijn. 

Bereken jouw tarief

Bagage