Zekerheid

100% veilig

Voordelig

Skip de rij

Extra ruimte

Service

Van deur tot deur

Nooit meer bagageruim boeken?

Reis zonder zorgen.

Als je denkt aan Zuid-Frankrijk, dan denk je aan zon, luxe en vooral rust. Dan is het ook lekker als je onbezorgd aan je reis kan beginnen. Villa Sud biedt meer dan alleen luxe vakantievilla’s en accommodaties. Om je reis al vanaf vertrek zonder zorgen te beginnen, vesturen we je bagage al vóór vertrek naar onze bestemmingen. Hoe dat werkt? Met behulp van onze vertrouwde partner Bagbooking versturen we je koffers naar onze parken! Zo reis je zonder stress en hoef je geen bagageruimte meer te boeken.

Reizen is een hele beleving!

Zeker als we naar een mooie bestemming reizen als Zuid-Frankrijk. Toch brengt het vaak ook veel bagagestress met zich mee. We willen wel dat onze koffers goed aankomen en zeker weten dat ze ook meereizen. Van dat laatste kunnen we niet altijd meer uitgaan, gezien de huidige situatie op vliegvelden (en vooral op Schiphol). En zeker als je met een heel gezin reist, zorgt dit vaak voor stress.

Hoe reis je dan toch zonder bagagestress?

Om je vakantie toch gerust en onbezorgd te beginnen, werken we samen met Bagbooking. Ze zorgen dat je koffers zonder problemen, 100% veilig en gecontroleerd worden afgeleverd in je vakantievilla! Zo begin je uitgerust en in vertrouwen aan je reis en ga je in no-time door de check-in op het vliegveld. En ook als je reist met de auto, trein of boot, is Bagbooking je partner voor een onbezorgde trip.

Met de 5-sterren deur tot deur bagage bezorgservice van Bagbooking, mag je ervan uitgaan dat je koffers veilig getransporteerd worden. Een paar dagen voor je vertrek worden je koffers opgehaald door de koeriers van Bagbooking. Ze zorgen niet alleen voor de labeling en verzegeling van je bagage, je bagage wordt ook veilig vervoerd in een beschermdoos om schade te voorkomen. En je bagage staat dus al klaar bij aankomst!

Waarom je bagage versturen?

Niet alleen scheelt het je een hoop gesjouw. Je reis verloopt veel soepeler, je bespaart kosten en een hoop ruimte onderweg. Zeker als je met een gezin reist. Als je jouw bagage door Bagbooking laat versturen naar je eindbestemming, dan betaal je met 3 á 4 koffers al net zoveel als wanneer je extra bagageruimte zou boeken. En ga je met de auto? Dan hou je genoeg ruimte over voor heel het gezin. Niet te vergeten dat je ook nog eens minder kwijt bent aan brandstof, omdat je auto lichter is dan wanneer je koffers mee zou nemen.

Je bagage worden enkele dagen vóór vertrek opgehaald op een dagdeel die jou het best uitkomt. Wanneer je aankomt bij je vakantievilla of accommodatie, staan je koffers al klaar. Je begint je vakantie direct goed door vóór je vertrek al de stress weg te nemen.Reden genoeg voor onze bezoekers om vaker gebruik te maken van deze service! Wil je weten wat Bagbooking precies voor je kan betekenen? Bekijk ook eens hun website.Wil je ook zonder stress en zorgen op reis? Informeer naar onze partner Bagbooking door contact met ons op te nemen. Of ga direct naar hun website en plaats eenvoudig je boeking online!

Bereken jouw tarief

Bagage