Zekerheid

100% veilig

Voordelig

Skip de rij

Extra ruimte

Service

Van deur tot deur

Onbezorgd op reis?
Laat je ski bagage bezorgen!

  • Geen gesleep met skispullen en koffers
  • Geen lange rijen bij de check-in
  • Bespaar moeite

Bagage
Golfset mee op vakantie

Waarom nog sjouwen?

Geen gedoe met bagage en skispullen bij de check-in

Laten we eerlijk zijn… wachtrijen, gesjouw met ski’s, skihelmen, -stokken, -schoenen en snowboards. Wie zit daar nu nog op te wachten? Je verdient beter.

Vakantiegevoel vanaf je vertrek

Hoe lekker zou het zijn als je iemand anders voor het vervoer van je skispullen zorgt? Dan begint je wintersport al vanaf het moment dat je de deur achter je dicht trekt.

Goed om te weten: in iedere beschermdoos passen twee skisets of snowboards. Bij snowboards moeten de bindingen hier los bij.

Van deur tot deur

Van je voordeur tot accommodatie én weer terug

Waar je reis ook begint en waar je ook naartoe gaat. We vervoeren je skispullen vanuit je huis naar je bestemming. Én weer terug. Dit brengt je niet alleen een hoop gemak, maar scheelt ook kosten voor een dakkoffer of eventuele bagagekosten bij een airline.

Veilig en gecontroleerd

We halen je skispullen thuis op, we verpakken en vervoeren ze veilig en 100% gecontroleerd. Onderweg krijg je updates.

Goed om te weten: in iedere beschermdoos passen twee skisets met stokken of twee snowboards. Bij snowboards moeten de bindingen hier los bij. Ook kunnen er twee paar skischoenen of snowboardschoenen in een beschermdoos. 

Geniet van je reisdagen

Reizen in alle zekerheid

Al je koffers en skispullen gaan 100% veilig verpakt en gecontroleerd naar je wintersportadres. Zo reis je met een veilig en zeker gevoel en begint de voorpret al voor je vertrekt.

Begin je reis zonder zorgen

Om je volledig te ontzorgen zorgen wij dat je skispullen voor je klaar staat op de eindbestemming voor je aankomt. Natuurlijk houden we je op de hoogte tijdens het vervoer door regelmatig updates te versturen. 

Hoe het werkt

1. Boek online

Via onze website boek je eenvoudig het vervoer van je bagage.

Na de boeking ontvang je per mail een bevestiging. Voor de rest hoef je niets te doen.

2. We halen je bagage op

Op een door jou gekozen moment halen we de bagage voor je vertrekt bij je op.

Je geeft bij ons aan welk dagdeel jou het best uitkomt. Per SMS houden we je op de hoogte van onze komst.

3. We brengen je bagage op je bestemming

Nog voordat je aankomt op je bestemming, staat je bagage al voor je klaar.

De terugreis verloopt net zo makkelijk. We halen je bagage weer voor je op en brengen ze weer terug naar huis.

Wat klanten over ons zeggen

Reizen en bagage zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dat levert vaak toch wel wat kopzorgen op en zeker de laatste tijd is op Schiphol gebleken dat het meenemen van bagage tijdens je reis stressvol is geworden. Bagbooking ontzorgt de reiziger door de bagage van huis naar bestemming te vervoeren. Dus geen stress, alleen handbagage en geen lange wachttijden bij het ophalen van de bagage op het vliegveld

Frank Oostdam – Chairman/Director ANVR

With years of experience in the hotel industry, I can’t recall any easier luggage pick-up service.Instruction was very clear and easy to follow.Delivery as well as pick-up on time and without any issues.I can only highly recommend this service to anyone.

Elisabeth Schartner – Adler resort

Wat een top service! De koffers worden thuis opgehaald en naar de bestemming gebracht. De medewerkers van bagbooking die de koffers op komen halen zijn zeer vriendelijk. Er wordt goed en voorzichtig om gegaan met de spullen. Nooit meer gezeur met de koffers op het vliegveld. Ik raad het echt aan iedereen aan om gebruik te maken van deze service.

Isabelle Wansbeek

Hoe fijn dat nu, via Bagbooking, de bagage separaat van de reis kan worden bezorgd op het vakantieadres. De klant geniet van het comfort van het uit handen geven van het transport van de bagage.

Anton Heinemans – Eigenaar Villasud

Superb! Efficient. Helpful. Kind and very fast. I will definitely recommend this service. I also think you should get a promotion for go finding solutions to the problems. Efficient, creative. The best!

Anoniem

With years of experience in the hotel industry, I can’t recall any easier luggage pick-up service.Instruction was very clear and easy to follow.Delivery as well as pick-up on time and without any issues.I can only highly recommend this service to anyone.

Elisabeth Schartner – Adler resort

Niet wachten bij het inchecken, niet wachten op je koffer bij aankomst maar in 1 keer door naar je eindbestemming. Koffer wordt netjes thuis opgehaald (in een tijdslot) waarna deze keurig in een doos wordt verzegeld. 

Olof Verweij

Jouw zekerheden

  • Je skispullen worden verpakt in een verzegelde doos
  • Labels voor heen & terug zijn inbegrepen
  • Bagage afgifte vindt plaats obv identificatie-verificatie
  • Je hoeft geen bagageruimte te boeken op je vlucht

Veel gestelde vragen

Bagage tips & meer

Vlucht online volgen en snel naar huis

Als frequente reiziger weet je dat vliegen soms gepaard gaat met onzekerheid en wachten. Gelukkig zijn er tegenwoordig geweldige tools beschikbaar, zoals vlucht volgen van Vliegtuigvolgen24.nl, waarmee je je vlucht in realtime kunt volgen. Met slechts een paar klikken kun je precies zien waar je vlucht zich bevindt en zelfs de geschatte aankomsttijd op je bestemming bekijken. Het geeft je gemoedsrust en helpt je om je reis beter te plannen. Maar wat gebeurt er eigenlijk nadat je vlucht is geland?

Lees meer

Het belang van een kofferlabel | Bagbooking.eu

Ga je voor een langere periode naar het buitenland of neem je graag veel spullen mee op reis? Dan is de kans groot dat je met ruimbagage reist. In dit geval zal je op het vliegveld je koffer moeten inchecken bij de incheckbalie en worden jullie hier van elkaar gescheiden om – in de meeste gevallen – bij aankomst weer met elkaar herenigd te worden. Toch kan het gebeuren dat jouw bagage zoekraakt. In zo’n geval kan een kofferlabel erg handig zijn. Maar is een kofferlabel verplicht en welke informatie kun je hierop het beste vermelden?

Lees meer