Koffers

retourprijs v.a. €67

Ski-uitrusting

retourprijs v.a. €99

Golftassen

retourprijs v.a. €99

Bedankt

Hartelijk dank voor uw interesse in de promo mail. U ontvangt deze binnen enkele ogenblikken in uw mailbox.

Bagage tips & meer

Het belang van een kofferlabel | Bagbooking.eu

Ga je voor een langere periode naar het buitenland of neem je graag veel spullen mee op reis? Dan is de kans groot dat je met ruimbagage reist. In dit geval zal je op het vliegveld je koffer moeten inchecken bij de incheckbalie en worden jullie hier van elkaar gescheiden om – in de meeste gevallen – bij aankomst weer met elkaar herenigd te worden. Toch kan het gebeuren dat jouw bagage zoekraakt. In zo’n geval kan een kofferlabel erg handig zijn. Maar is een kofferlabel verplicht en welke informatie kun je hierop het beste vermelden?

Lees meer

Online inchecken: dit zijn de voordelen

Online inchecken is een service die de meeste luchtvaartmaatschappijen aanbieden en die hoop voordelen met zich meebrengt. Zo bespaar je niet alleen een hoop tijd, maar ook geld. Wij hebben de voordelen van online inchecken voor je verzameld.

Lees meer

Wat mag je meenemen in je handbagage?

Of je nu een weekendje weg gaat of voor een langere tijd op reis gaat, je ontkomt in de meeste gevallen niet aan het meenemen van handbagage. Toch roepen de regels omtrent het meenemen van handbagage bij een hoop mensen veel vragen op. Want wat mag je nou eigenlijk wel en niet meenemen? Hoe zit het bijvoorbeeld met producten zoals vloeistoffen, elektronica en medicijnen? En mag je babyvoeding zomaar in je handbagage vervoeren? Wij zetten de regels graag voor je op een rijtje, zodat jij niet voor verrassingen komt te staan!

Lees meer