Bedankt

Hartelijk dank voor uw interesse in de promo mail. U ontvangt deze binnen enkele ogenblikken in uw mailbox.

Bagage tips & meer

Tips voor het boeken van goedkope vliegtickets

Valt het jou ook op dat veel mensen het lukt om goedkoop te vliegen? Terwijl je zelf altijd het gevoel hebt veel te veel te betalen voor je vliegticket. Wij dachten, er moeten toch tips zijn om op zoek te gaan naar de meest goedkope tickets. En ja hoor, een klein onderzoekje heeft ons tot onderstaande tips gebracht. Luister, huiver en bespaar geld! Het is allemaal echt niet heel ingewikkeld, je moet het alleen even weten.

Lees meer

Hoe voorkom je vakantiestress?

We kennen het fenomeen allemaal wel: vakantiestress. Als je het zo hoort is het een heel dubbel begrip. Je gaat op vakantie, maar dit gaat vaak gepaard met een hoop stress en gepieker.Dan ben je vrij, koffers inpakken, zorgen dat je op tijd op het vliegveld bent of je route is uitgestippeld als je met de auto op vakantie gaat. Krijg je al stress bij het lezen hiervan? Snappen wij. Daarom helpen we je met een paar tips om het te voorkomen.

Lees meer

5 x Tips voor het inpakken van jouw koffer

Het liefst gaan we met zo min mogelijk zorgen op vakantie. Maar we kennen allemaal dat moment van je koffer moeten inpakken. Leuk of niet leuk? De één stelt het uit, de ander doet het juist heel graag. Eén ding is zeker: we willen allemaal zoveel mogelijk meenemen dus fijn om dit zo efficiënt mogelijk aan te pakken. Ja, dit is een open deur, maar hoe efficiënter je dit doet hoe meer je uiteindelijk meeneemt. Dus, luister en huiver goed en krijg een instant vakantiegevoel. 

Lees meer