Zekerheid

100% veilig

Voordelig

Skip de rij

Extra ruimte

Service

Van deur tot deur

Onze 7 beloftes

Bagbooking gelooft in een toekomst van zorgeloos reizen zonder gedoe met ruimbagage. Wij begrijpen dat jouw vakantie draait om ontspanning, niet om koffers slepen, urenlange wachtrijen (check-in balie en bagageband) en onverwachte kosten. Frustraties die niet meer bij reizen horen.

Wij staan garant om jouw reiservaring te verbeteren met onze “7 Bagbooking Beloftes.” Bereid je voor op een vakantie zonder stress!

1. Zekerheid

Je bagage komt gegarandeerd aan.

Wij van Bagbooking zijn gespecialiseerd in het vervoeren van bagage. We vinden jouw persoonlijke items belangrijk. Daarom zorgen wij er altijd voor dat je bagage aankomt. 


2. Voordelig

Geen bagagekosten op je vlucht meer.

Je bagage meenemen tijdens je vlucht valt qua prijs steeds vaker tegen. Gelukkig kun je deze kosten schrappen. In de meeste gevallen zijn wij goedkoper dan een luchtvaartmaatschappij.


3. Skip de rij

Nooit meer wachten bij het inchecken of de bagageband.

De lange rij bij het inchecken of hopen dat je koffer als een van de eerste op de bagageband rolt hoeft niet meer. Wij zorgen ervoor dat je eerder kunt genieten op je vakantiebestemming.


4. Extra ruimte

Op vakantie met de auto? Altijd extra ruimte.

De auto minder vol, zo bespaar je op je brandstof en kan er ook nog eens iemand extra mee.


5. Service

Altijd iemand bereikbaar om jou te woord te staan.

Bagage met persoonlijke items. Daar heb je soms wel eens een vraag over. Daarom is er altijd iemand bereikbaar om je te woord te staan.


6. Van deur tot deur

We halen je bagage op en bezorgen deze weer thuis na je vakantie.

Wanneer het jou uitkomt halen we je bagage bij je thuis op, of op een andere door jou gekozen locatie. Dit doen we ook weer voor je op de terugweg en bezorgen het bij jou thuis.


7. 100% veilig

Jouw bagage wordt verpakt en gecontroleerd vervoerd.

We verpakken je bagage in een beschermdoos zodat ook de buitenkant veilig is. We houden je bagage altijd in de gaten zodat jij alvast van de voorpret kan genieten.

Bereken jouw tarief

Bagage