Zekerheid

100% veilig

Voordelig

Skip de rij

Extra ruimte

Service

Van deur tot deur

Referenties

Je bagage bezorgd op je eindbestemming en bij jou thuis!

Reizen en bagage zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dat levert vaak toch wel wat kopzorgen op en zeker de laatste tijd is op Schiphol gebleken dat het meenemen van bagage tijdens je reis stressvol is geworden. Bagbooking ontzorgt de reiziger door de bagage van huis naar bestemming te vervoeren. Dus geen stress, alleen handbagage en geen lange wachttijden bij het ophalen van de bagage op het vliegveld

Frank Oostdam – Chairman/Director ANVR

Double Tree by Hilton Amsterdam Centraal Station, biedt de “door to door bagage service” van Bagbooking aan, voor alle gasten, die via ons hotel in Amsterdam Europa in reizen. Op deze manier kunnen we onze gasten nog meer service verlenen. 

Cindy Nijholt | Double Tree by Hilton Amsterdam

Wat een top service! De koffers worden thuis opgehaald en naar de bestemming gebracht. De medewerkers van bagbooking die de koffers op komen halen zijn zeer vriendelijk. Er wordt goed en voorzichtig om gegaan met de spullen. Nooit meer gezeur met de koffers op het vliegveld. Ik raad het echt aan iedereen aan om gebruik te maken van deze service.

Isabelle Wansbeek

Geen gezeul met (een teveel aan) koffers of te weinig ruime in de auto. Service is goed. Koffers worden op het afgesproken tijd opgehaald en staan klaar bij aankomst op het vakantieadres. Aan het eind van de vakantie de koffers gewoon achterlaten en een paar dagen later worden ze op het afgesproken tijdstip weer thuis afgeleverd. Geen ingewikkelde procedures, een overzichtelijke manier van reserveren en boeken en voor een zeer schappelijke prijs.

Wim van der Laan

Bedankt voor de goede zorgen en communicatie, het was een zeer aangename eerste (en zeker niet de laatste) kennismaking.
Wij hebben het als erg prettig ervaren om zonder het gesleep met koffers te reizen, zowel op Schiphol als op Innsbruck was het erg fijn om geen koffers bij je te hebben. Wij zaten zo in de taxi en waren snel onderweg. Prijs kwaliteit is top, ik denk dat de kosten vergelijkbaar waren als ik ze met het vliegtuig mee had genomen. Ga het deze zomer zeker nog een keer ervaren, scheelt ook met auto huur denk ik.

Stefan Burgers

Vakantie vieren in een luxe privé villa is populairder dan ooit. Hoe fijn dat nu, via Bagbooking, de bagage separaat van de reis kan worden bezorgd op het vakantieadres. Niet alleen voor reizen per vliegtuig, maar juist ook voor reizen per auto. De klant geniet van het comfort van het uit handen geven van het transport van de bagage.

Anton Heinemans – Eigenaar Villasud

Superb! Efficient. Helpful. Kind and very fast. I will definitely recommend this service. I also think you should get a promotion for go finding solutions to the problems. Efficient, creative. The best!

Anoniem

With years of experience in the hotel industry, I can’t recall any easier luggage pick-up service.Instruction was very clear and easy to follow.Delivery as well as pick-up on time and without any issues.I can only highly recommend this service to anyone.

Elisabeth Schartner – Adler resort

Niet wachten bij het inchecken, niet wachten op je koffer bij aankomst maar in 1 keer door naar je eindbestemming. Koffer wordt netjes thuis opgehaald (in een tijdslot) waarna deze keurig in een doos wordt verzegeld. Communicatie, service en prijs zijn prima, zeker tegenover het gemak waarmee je reist. Bij onze volgende reis maken wij zeker weer gebruik van deze service.

Olof Verweij

Koffer

  • Veilig en beschermd
  • Gecheckt en verzegeld
  • Deur tot deur levering

Ski’s

  • Makkelijk je boeking aanpassen
  • Schadevrije verzending
  • Geen zware bagage sjouwen

Golftassen

  • Snelle levering en goede service
  • Geen bagageruimte nodig
  • Toonaangevende logistieke partners

Bereken jouw tarief

Bagage