Zekerheid

100% veilig

Voordelig

Skip de rij

Extra ruimte

Service

Van deur tot deur

Bagbooking blog

Je bagage bezorgd op je eindbestemming en bij jou thuis!

6 x Voordelen van een bagageservice

Wel eens gehoord van een bagage service? Kort gezegd betekent het dat de incheckbalie naar jouw voordeur gebracht wordt. Je bagage wordt dus bij jou thuis opgehaald en vervolgens afgeleverd op je vakantiebestemming. Hieronder hebben we een paar voordelen voor je op een rijtje gezet.

Lees meer

5 x Travel Hacks voor jouw vakantie

Om je een beetje op weg te helpen voor jouw aankomende tripje, hebben we een paar fijne Travel Hacks voor jouw vakantie. Van die dingen waarvan je denkt, had ik zelf kunnen bedenken. Maar dat hebben wij alvast even voor je gedaan. 

Lees meer

 Hoe werkt Bagbooking? 

Voordat je besluit je koffers te laten versturen, wil je natuurlijk wel graag weten hoe dit precies in zijn werk gaat. Het gaat ten slotte wel om jouw bezittingen en die wil je niet zomaar uit handen geven. Begrijpen wij helemaal. Daarom nemen we je graag kort mee in hoe Bagbooking in zijn werk gaat. 

Lees meer

Nooit meer bagageruim boeken? Reis zonder zorgen.

Als je denkt aan Zuid-Frankrijk, dan denk je aan zon, luxe en vooral rust. Dan is het ook lekker als je onbezorgd aan je reis kan beginnen. Villa Sud biedt meer dan alleen luxe vakantievilla’s en accommodaties. Om je reis al vanaf vertrek zonder zorgen te beginnen, vesturen we je bagage al vóór vertrek naar onze bestemmingen. Hoe dat werkt? Met behulp van onze vertrouwde partner Bagbooking versturen we je koffers naar onze parken! Zo reis je zonder stress en hoef je geen bagageruimte meer te boeken.

Lees meer

De rij skippen op Schiphol

Toch hoef je niet in de rij te staan. Er zijn bedrijven die je bagage sjouwen en voor je inchecken zodat jij wat relaxter op vakantie kan, soms al voor een paar tientjes per koffer. “Dit is de toekomst van reizen.” Een incheckbalie aan je voordeur, dat is de belofte van de Amsterdamse softwarestartup Luggo. Een koerier van FedEx haalt je bagage op, checkt het bij de voordeur in en brengt het naar Schiphol. Op die manier moet jij ontspannen en kofferloos kunnen reizen en kun je dus ook die rij bij de incheckbalie skippen, vertelt medeoprichter Rico Briedjal.

Lees meer